Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de 200.000 de lei la posturile de transformare din Portul Constanța

ro

15 Oct, 2020 00:00 2699 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, contractul vizează lucrări de „Amenajare drenaje ape subterane de infiltrații la posturile de transformare din Portul Constanța“.
  • Valoarea totală estimată a contractului este de 200.000 de lei, fără TVA, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a anunțat că investește 200.000 de lei pentru amenajarea de drenaje pentru apele subterane de infiltrații la posturile de transformare din Portul Constanța.
Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe licitatiapublica.ro.
Potrivit datelor oficiale, contractul vizează lucrări de „Amenajare drenaje ape subterane de infiltrații la posturile de transformare din Portul Constanța“.
Conform Descrierii contractului, „obiectul îl constituie amenajarea de drenaje pentru apele subterane de infiltrații și cele supraterane pluviale pentru un număr de 3 (trei) posturi de transformare care fac parte din rețeaua de distribuție a energiei electrice din incinta Portului Constanța“.
Se mai arată în anunț că „lucrările de amenajare drenaje ape subterane de infiltrații la posturile de transformare din Portul Constanța se vor realiza în conformitate cu proiectele elaborate de către ofertant și aprobate în Comisia CTE a CN APM SA Constanța“.
Valoarea totală estimată a contractului este de 200.000 de lei, fără TVA, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 octombrie 2020, ora 15.00, iar ofertele trebuie să fie valabile până pe data de 30 aprilie 2021.
Deschiderea ofertelor va avea loc tot pe 30 octombrie 2020, de la ora 15.00, în SEAP.
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul publicat pe licitatiapublica.ro cu privire la acest contract.
 
Citește și:

Portul Gdansk (Polonia) și portul Constanța, legate de o viitoare cale ferată cu dublă utilizare civilă-militară. Oficial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii