Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logaritm SRL din Bucureşti va furniza aparatură medicală Sanatoriului Balnear de Recuperare Mangalia (document)

ro

21 Dec, 2019 00:00 2338 Marime text

Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia a semnat cu societatea Logaritm SRL din Bucureşti, care şi-a adjudecat lotul 2 al contractului „Furnizare, montaj, punere în funcţiune aparatură medicală, cât şi instruire personal în vederea utilizării acestora“. Valoarea contractului atribuit este de 3.319.000 de lei.


Lotul I al contractului a fost anulat. „Abateri grave de la prevederile legislative, care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, Decizie CNSC NR 2203/C3/2451 din data de 05.12.2019, privind soluţionarea contestaţie formulate, în procedura de licitaţie deschisă, având ca obiect «Furnizare, montaj, punere în funcţiune aparatură medicală, cât şi instruire personal în vederea utilizării acestora» pentru lotul I, prin care admite contestaţia formulată de SC Medist Imaging & POC SRL în contradictoriu cu Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia şi anulează procedura de atribuire aferenta lotului I“, se arată în motivul anulării lotului I.


Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: ec. Maganu Bogdan - manager, ec. Oprea Liliana - director financiar contabil, dr. Dumitrescu Magdalena - director medical, jr. Isac Georgiana - jurist, ec. Rezeanu Mihaela - şef birou achiziţii, ec. Chelu Alexandra - economist, ec. Mircea Emanuel - economist, as. Stoica Florentina - asistent şef.

 

Logaritm SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2004, Logaritm SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Ruşoiu Ștefania este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.


În anul fiscal 2016, societatea cu 9 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.586.499 lei şi un profit de 854.854 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 5 salariaţi a raporta un profit de 182.174 lei şi o cifră de afaceri de 2.541.225 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 4 salariaţi, un profit de 1.734.055 lei şi o cifră de afaceri de 6.866.232 lei.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a celor două contracte.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Citeşte şi:

Care sunt firmele ce vor furniza alimente către Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia (document)

Ce societate va furniza energie electrică Sanatoriului Balnear din Mangalia (document)

Liamed SRL şi Pro Cardia SRL au semnat cu Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii