Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie câştigată de Louis Berger Managementul deşeurilor din judeţul Constanţa costă CJC-ul aproape 2 milioane de lei (document)

ro

11 Apr, 2015 17:37 3320 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a încheiat un contract de „Asistenţă tehnică de Management pentru acordarea de sprijin în gestionarea şi implementarea Sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa”, pentru suma de 1.891.890 de lei, informează licitatiapublica.ro.

Conform sursei citate, descrierea succintă a contractului arată că acest contract presupune „Asistenţă tehnică de management pentru acordarea de sprijin în gestionarea şi implementarea Sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa. Obiectivul general al acestui contract constă în implementarea cu succes a proiectului, asigurând în acelaşi timp respectarea standardelor din legislaţia naţională şi europeană privind protecţia mediului. Prezentul contract are că scop acordarea de sprijin managerial Unităţii de Implementare a Proiectului (UIP) pentru implementarea efectivă a Proiectului.”

Contractul a fost atribuit firmei LOUIS BERGER, cu adresa în localitatea Issy Ies Moulineaux, Franţa.

Potrivit presei naţionale, firma Louis Berger este cea care a oferit servicii de consultanţă pentru modernizarea şi reabilitarea Stadionului Naţional “Lia Manoliu”, pentru peste 1,6 milioane de euro. Consorţiul străin este format din trei companii membre ale concernului Louis Berger, şi anume compania franceză Louis Berger SAS, Louis Berger Internaţional şi firma americană de arhitectură Berger Devine Yaeger.

Printre clienţii Louis Berger din România şi din regiune se numără mari investitori privaţi şi firme aflate în clasamentul anual al celor mai profitabile companii din Statele Unite („Fortune 500”), compania prestând servicii de consultanţă pentru toate tipurile de proiecte de clădiri, infrastuctura şi dezvoltare.

Louis Berger este un concern independent de firme de consultanţă, prima dintre acestea fiind înfiinţată în 1953. Sediile sale centrale sunt situate în Paris (Franţa) şi Washington DC (Statele Unite ale Americii). Printre domeniile sale de activitate se numără consultanţă şi asistenţă tehnică pentru toate specializările ingineriei, inclusiv ingineria mediului, precum şi dezvoltarea economică.

Biroul regional pentru Europa Centrală şi de Est este situat în Bucureşti, România. Cu peste 16 ani de activitate, peste 200 de proiecte încheiate şi având sute de angajaţi, Louis Berger este una dintre cele mai mari companii internaţionale de consultanţă atât în România cât şi în regiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii