Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație ANL Locuințe de serviciu în Chilia Veche, județul Tulcea. Iată suma investită!

ro

26 Nov, 2020 18:29 5127 Marime text
 
  • Agenția Națională pentru Locuințe a atribuit un contract de proiectare și execuție lucrări, aferent obiectivului de investiție "Locuințe de serviciu, județul Tulcea, comuna Chilia Veche, strada Dunării, anunț ce poate fi consultat în secțiunea "Documente". 
Valoarea contractului este de 412.110.567 lei. 

Denumirea completă a proiectului atribuit este " Contract de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiţie „Locuinţe de serviciu, județul Tulcea, comuna Chilia Veche, strada Dunării nr.70”.".
 
Societatea care se vor ocupa de proiectarea și execuția lucrărilor este Full Serv Core.Valoarea contractului este de 412.110.567   lei, iar atribuirea a avut loc în data de 12.11. 2020.
 
Descrierea contractului
 
Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare (proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție „Locuinţe de serviciu, județul Tulcea, comuna Chilia Veche, strada Dunării nr.70” totalizând 18 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime S+P+2E.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificari înainte de data limită de depunere a ofertelor: 15 zile.

Numărul de zile până la care autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări, înainte de data limită de depunere a ofertelor: 6 zile.
 
Firma câștigătoare este Full Serv Core. 
 
Despre Full Serv Core
 
Societatea a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Sat Cârcea, Comuna Cârcea, județul Dolj.
  
Societatea are capital social subscris de 220 lei, integral vărsat, compus din: 22 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Acționar este Dumitrescu Bogdan, care este și administrator,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% .
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea betonului.Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.127.628 lei, profit de 551.745 lei și un număr mediu de 4 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Citește și: CNSC a respins o contestație care viza o licitație a ANL privind execuția unor locuințe în județul Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii