Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Larsen Consulting Services SRL bifează un contract pe bani publici cu CJC

ro

25 Oct, 2021 00:00 2642 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract pentru servicii de realizare upgrade al aplicației de registratură electronică și management
  • Contractul are o valoare de 68.000 lei fără TVA și a fost adjudecat de constănțenii de la
    Larsen Consulting Services SRL

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract fără negociere și publicare prealabilă pentru servicii de realizare upgrade al aplicației de registratură electronică și management documente Tethys.

Contractul constă în servicii de realizare upgrade, respectiv implementarea ultimei versiuni a aplicației de registratură electronică şi management documente utilizată în prezent de instituția noastră (Tethys 3.6.0 din 2009 - versiune bazată pe vechile tehnologii, care nu mai au suport tehnic din partea partea producătorilor de software și nu permit implementarea majorității noilor funcționalități aferente procesului de digitalizare a activității instituției) și are o valoare de 68.000 lei fără TVA.

Câștigătorii contractului sunt constănțenii de la Larsen Consulting Services SRL.


Despre societatea câștigătoare- Larsen Consulting Services S.R.L

Societatea Larsen Consulting Services a fost înființată în anul 2001, în municipiul Constanța.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 247.300 lei, un profit net de 133.372 lei și un număr mediu de doi salariați.

Firma se ocupă cu activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

Laurențiu Stamat este asociat unic și administratorul firmei.

Compania Larsen Consulting Services a încheiat șase contracte de achiziții publice în valoare totală de 291.600 lei, unul dintre acestea cu DGASP Constanța pentru servicii de asistență pentru software respectiv mentenanța programelor informatice ”Assys” și ”Tethys” .

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Hope Promo SRL va livra ramele digitale în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” derulat de Consiliul Județean Constanța




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii