Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Filips Art Design a semnat un contract cu Primăria Babadag. Ce servicii va furniza firma

ro

20 May, 2021 07:04 3674 Marime text
  • Primăria orașului Babadag, județul Tulcea a încheiat un contract cu societatea Filips Art Design.
Primăria orașului Babadag, județul Tulcea cumpără servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului „Creșterea performanței energetice a sectorului rezidențial-reabilitare termică blocuri de locuințe, șapte bucăți, oraș Babadag, județul Tulcea"”.

Denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică în cadrul proiectului „Creșterea performanței energetice a sectorului rezidențial-reabilitare termică blocuri de locuințe, șapte bucăți, oraș Babadag, județul Tulcea”.
 
Societatea care se va ocupa de serviciile de proiectare pentru Primăria orașului Babadag, județul Tulcea este Filips Art Design. Atribuirea a avut loc în data de 07.05.2021.  
 
Valorea contractului este de 105.000 lei.
 
Descrierea contractului
 
Proiectarea lucrărilor

Întocmire Proiect Tehnic și detalii de execuție, documentații tehnice necesare în vederea obținerii acordurilor, avizelor și autorizațiilor, elaborare certificate de performanță energetică finale și asigurarea asistenței tehnice pe parcursul execuției lucrărilor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 12.

Termenul limită exprimat în număr de zile în care Autoritatea Contractanta va răspunde în mod clar și complet la toate solicitările de clarificări este cu 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Firma câștigătoare este Filips Art Design.
  
Despre Filips Art Design

 
Societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în municipiul Iași. Societatea are capital social subscris de 300 lei, integral vărsat, compus din: 30 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Filip Ecaterina, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Filip Dragoş, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.036.427 lei, profit de 568.601 lei și un număr mediu de șase salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii