Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Ce firmă a semnat cu Primăria Pardina. Despre ce este vorba

ro

11 Jun, 2021 16:48 2934 Marime text
 
  • H&Y Terasamente SRL va furniza un cilindru compactor second-hand pentru Primăria comunei Pardina, județul Tulcea. 
Primăria comunei Pardina, județul Tulcea a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea unui cilindru compactor second-hand. 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este "Achiziție cilindru compactor second-hand".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea cilindrului pentru Primăria comunei Pardina este H&Y Terasamente SRL. Atribuirea a avut loc în data de 08.06.2021. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 168.000 de lei.
 
Descrierea contractului

 
Obiectul contractului consta în furnizarea unui cilindru compactor second hand avand caracteristicile detaliate în caietul de sarcini aferent.

Termenul limita până la care operatorii economici pot solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 3 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Termenul limita pana la care Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este 2 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub).

Firma câștigătoare este H&Y Terasamente SRL.
  
Despre H&Y Terasamente SRL
 
Potrivit Confidas. ro., societatea a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în județul Cluj. Societatea are capital subscris și vărsat de 800.000 lei.
  
Asociat unic este Hetea Ioana, care este și administrator al societății. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de pregătire a terenului.

Pentru anul 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 4.157.591 lei, profit de 856 lei și un număr mediu de 13 salariați. Compania H&Y Terasamente SRL a încheiat șase contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.827.400,00 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii