Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare SRL face curăţenie pe plajele din administrarea ABADL (document)

ro

28 Jul, 2018 00:00 2898 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a semnat cu firma Iridex Group Salubrizare SRL, care şi-a adjudecat contractul „Servicii de curăţare şi protecţie a suprafeţelor de plajă aferente litoralului Mării Negre“. Valoarea totala a achiziţiei, fără TVA, este de 1.507.069,28 de lei.
 
Contractul are ca obiect executarea serviciilor de curăţare şi protecţie a suprafeţelor de plajă aferente litoralului Mării Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL.

 Iată ce lucrări vor fi executate! 

Societatea care şi-a adjudecat contractul se va ocupa de igienizarea manuală prin degajarea suprafeţelor şi a liniei ţărmului de corpuri străine pe 287,86 de hectare, după cum urmează:
 
tronson 1: Corbu - Năvodari - Mamaia - Constanţa - aproximativ 165,2 hectare;
tronson 2: Agigea - Eforie-Tuzla - Costineşti - 60,57 de hectare;
tronson 3: zona de sud a litoralului (de la Olimp la Vama Veche) - 62,09 hectare.
 
Nu în ultimul rând, firma se va ocupa de îndepărtarea manuală a nisipului depozitat în dreptul parapetelor şi al aleilor de promenadă.

Despre firma câştigătoare 

Înfiinţată în anul 2008, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 12.560.260 de lei, integral vărsat, este compus din 1.256.026 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu sediul în Bucureşti, cu 14,506% din capitalul social, Iridex Group Import-Export SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 70,54% din capitalul social, şi Olga Anghel, născută pe 14.01.1948, în Bucureşti, cu 14,94% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de colectarea deşeurilor nepericuloase, este Dan-Tiberiu Anghel. Potrivit Ministerului Finanţelor, societatea a înregistrat pe anul 2016 o cifră de afaceri de 26.680.730 de lei, un profit de 3.873.841 lei şi un număr de 318 angajaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Iridex Group Salubrizare SRL, contract de prestări servicii cu Primăria Techirghiol (document)
 
Penitenciarul Poarta Albă a încheiat un contract de prestări servicii cu Iridex Group Salubrizare SRL (document)
 
Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu CN APM Constanţa. Contract de peste trei milioane de lei (document)
 
După contestaţia formulată de Iridex Group Salubrizare SRL, CNSC a obligat CN APM Constanţa SA să reia o procedură de atribuire
 
Contractul privind curăţenia în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2, adjudecat de Iridex Group Salubrizare SRL (document)
 
Pregătirea plajelor pentru sezonul estival 2018 goleşte conturile ABADL cu aproximativ jumătate de milion de lei. Ce lucrări vor fi executate (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii