Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare SRL face ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2 (document)

ro

29 Dec, 2016 11:04 6032 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a atribuit Iridex Group Salubrizare SRL contractul „Ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2”, în valoare totală finală de 473725.71 lei fără TVA, Procedura a fost negociere fără anunţ de participare, justificarea alegerii acestei proceduri fiind „situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă“.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut şi s-a primit o singură ofertă.

Potrivit Registrului Comerţului, Iridex Group Salubrizare SRL s-a constituit în anul 2008 și are sediul social în satul Schitu, comuna Costinești. Societatea apare ca având un capital social de 12.560.260 lei, integral vărsat, divizat în 1256026 de părți sociale a câte 10 lei.
Asociaţi persoane juridice sunt SC Servicii Salubritate Bucureşti SA şi Iridex Group Import-Export SRL, iar asociaţi persoane fizice - Olga Anghel

SC Servicii Salubritate București SA apare ca asociat persoană juridică cu un aport de capital de 1.822.000 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de aproximativ 14%. Iridex Group Import Export SRL apare cu 70% cotă de participare și un aport de capital de 8.861.820 lei. Olga Anghel este născută în 1948, în București. Ea deține aproape 15% din cota de participare la beneficii şi pierderi, cu un aport la capital de 1.876.440 lei.
 
Persoană împuternicită (persoane fizice) este Dan Tiberiu Anghel, născut în 1977, în București. Acesta are calitatea de administrator şi funcţia de director general, fiind împuternicit pentru un mandat de patru ani, care expiră în 2020.
 
Firma Iridex Group Salubrizare SRL are număr mediu de salariaţi - 245, iar ca domeniu de activitate principal „Colectarea deșeurilor nepericuloase”. Deţine o cifră de afaceri netă de 22.855.364 de lei, capitalul subscris vărsat e de 12.560.260 de lei, iar profitul brut de 3.233.348 de lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile hirbu 02 May, 2017 17:57 Felicitari pentru tot ce faceti tinetio tot asa dumnezeu sa va ajute