Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție de aproape 50 de milioane de lei la Centrul de Scafandri Constanța (document)

ro

17 Mar, 2020 00:00 3363 Marime text

Unitatea Militară 02145 - Centrul de Scafandri Constanța a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract cu privire la modernizarea laboratorului hiperbar (contract de furnizare cu proiectare și montaj).
 
Atribuirea a avut loc la data de 11 martie 2020. Contractul de furnizare cu proiectare si montaj „Modernizare laborator hiperbar” include:
- proiectarea ansamblului (breviare de calcul, detalii execuție…) inclusiv redimensionarea/proiectarea instalației electrice
- demontarea și scoaterea de pe poziție a echipamentelor existente
- achiziția, montarea și punerea în funcțiune a echipamentelor nominalizate
- lucrări conexe - refacerea incintei la starea inițială ca urmare a operațiunilor de demontare/montare, execuție instalație electrică și alte operațiuni executate conform contract.

Descrierea achiziției publice: demontare sistem hiperbaric existent, proiectare/achiziție/ montare+punere în funcțiune sistemul Laborator Hiperbar, precum și execuție servicii/ lucrări conexe. Cantitățile sunt conform caietului de sarcini. Demontarea, scoaterea din încăperi și amplasarea în spațiile indicate din interiorul UM 02145 a ansamblului de scufundare ASS500 și a echipamentelor conexe funcționării acestuia și înlăturarea de obstacole în vederea instalării noilor echipamente cad în sarcina exclusivă a ofertantului. 
 
La cererea beneficiarului, de la data ieșirii din operativitate a sistemului hiperbaric existent și până la recepția noului sistem, furnizorul are obligația de a pune la dispoziția beneficiarului la sediul acestuia o barocameră mobilă/ containerizată compusă din EL și ML cu diametrul de minimum 1600 mm, certificată pentru presiunea de lucru de minimum 5 bari, echipată corespunzător inclusiv pentru executarea de decompresie la suprafață pentru un număr de minimum patru scafandri poziționați în ML. Barocamera va avea un sistem de respirat la masca BIBS astfel conceput încât să permită respirarea amestecurilor respiratorii, inclusiv O2 100%.
 
În 2018, conducerea Centrului de Scafandri preciza că tehnica de care dispune nu a mai fost schimbată din 1980. Este în stare bună de funcționare, dar trebuie actualizată la tehnologia din prezent.
 
Valoarea finală a achiziției este de 48.900.000 lei. Drass Romania SRL este firma câștigătoare. Societatea a luat ființă în anul 2007, având sediul social în sat Ghiorda, județul Timiș. Capitalul social subscris este de 1.073.500 de lei. Asociații din firmă sunt: Drass SRL, cu sediul în Roma, Italia, și Sergio Cappelletti. Administratori sunt: Marco Bellomo, Sergio Cappelletti, Maria Cristina Stănciulescu. Obiectul principal al activității din firmă constă în „fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație”.
În 2018, firma a raportat 41 de salariați, o cifră de afaceri de 4.082.334 lei, iar profitul a fost de 85.593 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii