Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul Naţional „Grigore Antipa“ scoate din conturi 80.000 de euro pentru organizarea unei expediţii în Marea Neagră în acest an (document)

ro

19 Jun, 2019 00:00 3077 Marime text
Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Servicii de nave de cercetare pentru organizarea unei expediţii comune în Marea Neagră în 2019“.
 
Contractul în valoare de 80.000 de euro a revenit societăţii Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină – Geoecomar (INCD GeoEcoMar) SRL din Bucureşti. Obiectul prezentei achiziţii este reprezentat de achiziţia de servicii de nave de cercetare pentru organizarea expediţiei comune din Marea Neagră în 2019, care să fie dotată cu aparatura specifică activităţilor de cercetare marină şi care să poată acomoda o echipă de cercetare extinsă.
 

Date despre INCD GeoEcoMar SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, INCD GeoEcoMar SRL a luat fiinţă în anul 1997 şi are sediul social în Bucureşti. Persoane împuternicite sunt: Stanică Adrian - preşedinte consiliu de administraţie, Comeaga Constantin Daniel - membru în CA,
Bănescu Dragos Ionuţ - membru în CA, Mălureanu Simona - membru în CA, Vulturescu Viorel - membru în CA, Melinte Carmen Mihaela - membru în CA, Stănica Adrian - director general, Vasiliu Dan-Lucian - împuternicit sucursală. INCD GeoEcoMar SRL se ocupă de cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.
 
În anul fiscal 2016, INCD GeoEcoMar SRL a avut 126 de salariaţi, un profit de 162.008 lei şi o cifră de afaceri de 18.636.558 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 125 de salariaţi, o cifră de afaceri de 34.996.917 lei şi un profit de 5.294.077 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii