Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri cu Bitholder SRL (document)

ro

12 Apr, 2016 19:56 2068 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri a atribuit un contract denumit „bitum rutier 50/ 70 - 600 tone”, necesar pentru prepararea mixturilor asfaltice la staţia din Cuza Vodă.

 Au fost primite trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 483,000 RON, fără TVA, a câştigat firma Bitholder SRL, din Bucureşti, sector 6.

În ceea ce priveşte societatea câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 4.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Vasile Paraschiv este asociatul unic al firmei, și deține și funcția de administrator. La finalul anului 2014, firma declarase cifră de afaceri de 29.158.864 lei şi un număr mediu de opt salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii