Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine se va ocupa de dotările Centrului Cultural pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanţa! (document)

ro

10 Aug, 2016 00:00 3148 Marime text

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Magic View SRL, societate comercială cu sediul în Bucureşti, a reuşit să câştige licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) pentru dotările Centrului Cultural „Jean Constantin“.
 
Potrivit documentului de atribuire, apărut pe portalul licitatiapublica.ro, SC Magic View SRL a oferit cel mai scăzut preţ pentru furnizarea de: mobilier, computere personale, proiectoare cinematografice, ecrane pentru proiecţii, servicii de instalare de echipament radio, de televiziune, audio şi video. Investiţia CJC în acest sens se ridică la suma de 1,106,576.70 de lei, fără TVA.
 
În luna februarie, câştigătorul de acum al licitaţiei, SC Magic View SRL, şi o altă firmă interesată de acelaşi contract, Audiotech Multimedia SRL, au reclamat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor modul în care CJC a atribuit un alt contract tot pentru achiziţia de dotări destinate aceluiaşi centru cultural din Constanţa.

Ce ştim despre SC Magic View SRL?

SC Magic View SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în Bucureşti, pe strada Andrei Mureşanu. Are un capital social de 200 de lei, deţinut de Robert Ene, născut în 1973, în Panciu, Vrancea, cu 30% din capitalul social, şi Teodor Munteanu, născut în 1951, în Aliceni, Buzău, cu 70% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata nespecializat“, este Teodor Munteanu.
 
Cei doi acţionari ai firmei sunt asociaţi şi în cadrul SC Magic System SRL, alături de alte patru persoane fizice. Robert Ene deţine 1,5% din cota de participare, în timp ce Teodor Munteanu deţine 15%. Societatea comercială din Bucureşti, printre ai cărei trei administratori figurează şi Teodor Munteanu, are ca principal obiect de activitate declarat producţia de piese şi accesorii pentru autovehicule şi motoare de autovehicule.
 
În secţiunea „Documente“ poate fi consultat anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii