Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine se ocupă de mentenanţa paginii web a Guvernului României (document)

ro

11 Aug, 2016 00:07 4248 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Secretariatul General al Guvernului a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „achiziţia serviciilor de mentenanţa evolutivă a paginii web a Guvernului României www.gov.ro pentru 9 luni”.

Dintre cele patru oferte primite, trei au fost şi admise, potrivit licitatiepublica.ro. Firma Dataware Consulting SRL a fost declarată câştigătoare. Estimat iniţial la valoarea de 43668.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat pentru suma de 13999.99 RON, fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul în Bucureşti şi se ocupă de „activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”. Dataware Consulting SRL are un capital social subscris de 250 RON, integral vărsat. Asociaţi sunt Constantin - Adrian Savu (48% / 48%) şi Cătălin - Cristian Georgescu (52% / 52%). De asemenea, cei doi sunt şi administratorii firmei. Constantin - Adrian Savu mai este asociat în cadrul societăţii Savix Enterprise Technology Solutions SRL.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii