Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hydroagrifer SRL va furniza electropompe submersibile Unităţii Militare 02022 (document)

ro

09 Oct, 2019 00:00 1960 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără electropompe submersibile 380V de la Hydroagrifer SRL. Valoarea contractului atribuit este de 342.615,9 lei. Echipamentele sunt necesare în vederea executării luptei pentru vitalitatea navei, evacuarea apei şi lichidelor din compartimentele inundate ale navei (apă sărată, ape murdare, ape de santină).
 
Produsul livrat va îndeplini cerinţele cuprinse în caietul de sarcini, precum şi în specificaţiile, standardele şi practicile de asigurare a calităţii specifice producătorului. De asemenea, produsul trebuie să fie însoţit de toate accesoriile necesare funcţionării la parametrii ceruţi de caietul de sarcini, chiar dacă beneficiarul a omis solicitare lor explicit. Oferta va fi completată de ofertant cu toate aceste accesorii, notate opţional, cu explicarea rolului lor funcţional, precum şi cu atenţionarea repercusiunilor neachiziţionării acestora. Produsul livrat este destinat pentru lupta pentru vitalitatea navei - evacuarea apei şi lichidelor, cu suspensii sub 4 mm, din compartimentele inundate ale navei (apă sărată, ape murdare, ape de santină). Recepţia şi testarea echipamentelor se va executa în Portul Militar Constanţa, la UM 02054 (nava NSAM 281). 
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul UM 02022 sunt: Gîdiuţă Victor - comandant; Munteanu Valentin - locţiitor al comandantului, Secrieru Marius - şef Oficiu Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Alexandru Florin Marius – contabil-şef, Preda Mădălina - consilier juridic, Pătraşcu Octavian, Rusu Bogdan, Bajan Liliana, Goga Adrian (membru de rezervă), Ponov Lucian (membru de rezervă), Gavrilă Mihaela (membru de rezervă).
 
Electropompele submersibile se recepţionează în conformitate cu  prevederile prezentului caiet de sarcini, astfel: în prezenţa comisiei de supraveghere şi recepţie a beneficiarului de la bordul navei; subansamblurile principale se probează şi se atestă pe standuri speciale în prezenţa comisiei de supraveghere şi recepţie; recepţia pieselor şi a subansamblurilor componente se realizează în cadrul sistemului de asigurare a calităţii OMCAS, ISO sau echivalent. Toate materialele necesare pentru executarea serviciilor vor fi asigurate de prestator, mai puţin cele menţionate expres în caietul de sarcini la condiţii tehnice minimale. Pentru materialele folosite, prestatorul va prezenta certificate de calitate. 
 

Despre societatea SC Hydroagrifer SRL

 
Societatea SC Hydroagrifer SRL a fost înfiinţară în 2014, în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părţi sociale, fiecare a 10 lei. Potrivit Registrului Comerţului, asociaţii societăţii sunt Ionuţ Marius Sulu şi Alberto Castioni. Administratorul firmei, care se ocupă cu intermedieri în comerţul cu produse diverse, este Ionuţ Marius Sulu. Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.782.992 lei, un profit de 51.227 lei şi un număr mediu patru salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.  
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii