Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Herarconi SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Acum va oferi servicii de fotocopiere (document)

ro

18 Feb, 2016 08:52 3113 Marime text
 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Primăria municipiului Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract privind Serviciul de Imprimare/multiplicare documente și control acces la sediul Primăriei Municipiului Constanța.

Serviciul de imprimare / multiplicare se efectuează la imprimantele legate în rețea, la copiatoare, precum și la fax. Copiatoarele și imprimantele sunt amplasate la fiecare etaj al sediului beneficiarului și deservesc compartimentele de la etajele respectiv, conform specificațiilor din Caietul de sarcini. La parterul sediului se realizează serviciul de control acces asigurat de un calculator legat la rețea, deservit de doi operatori calcul. Cantitatea maximă estimată a acordului cadru: 42.504.084 ore. Cantitatea minimă estimată a acordului cadru: 30.360.06 ore. Cantitatea maximă estimată a unui contract subsecvent: 1181.669 ore/an Cantitatea minimă estimată a unui contract subsecvent: 843.335 ore/an.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost ”prețul cel mai scăzut”. Primăria a primit, conform anunțului postat pe SEAP, o singură ofertă. Valoarea totală finală a contractului este de 469.245,24 RON și a fost câștigat de Herarconi SRL, str.Vârful cu dor nr.26, Constanța.
 
SC Herarconi SRL a fost înregistrată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Firma care se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“ are un capital social subscris de 100.200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 5.010 lei.
 
Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, asociat unic şi administrator în afacerea Herarconi SRL este Carmen Jitaru, soţia fostului pesedist Ion Jitaru, aceasta fiind singura societate în care ea figurează în prezent. Carmen Jitaru a preluat afacerea în august 2011, în urma decesului soţului său, Ion Jitaru, cel care a înfiinţat firma în 1998.
 
Herarconi este cunoscută ca una dintre firmele cu lipici la bani publici, de-a lungul timpului aceasta derulând numeroase contracte cu autorităţile constănţene, precum Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa sau SPITVBL.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii