Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinița nr. 1 din comuna Oltina, reabilitată de o societate din București. Ce valoare are contractul și ce prevede acesta (document)

ro

28 Sep, 2018 09:46 2003 Marime text
Primăria comunei Oltina, județul Constanța a atribuit recent un contract de ”Servicii de proiectare faza proiect tehnic și asistentă tehnică din partea proiectantului în cadrul proiectului: "Reabilitare Grădiniță nr. 1, comună Oltina, jud. Constanța".
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin procedură simplificată
 
Contractul prevede servicii de proiectare faza proiect tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului pe timpul execuției lucrărilor, în cadrul proiectului: Reabilitare Grădiniță nr. 1, comună Oltina, jud. Constanța

Serviciile vor fi prestate în 2 etape, astfel:
Etapa I – Elaborarea întregii documentații tehnico-economice necesare execuției lucrărilor, în conformitate cu legislația, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificațiile tehnice, normativele, instrucțiunile tehnice, ghidurile și metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul obiectivului de investiție, astfel:
a) documentații necesare în vederea obținerii avizelor și acordurilor finale prevăzute în certificatul de urbanism, inclusiv depunerea și susținerea acestor documentații în față instituțiilor emitente, în vederea obținerii acordurilor și avizelor - în calitate de împuternicit al Achizitorului, conform art. 25 alin (1) din Ordinul MDRL nr. 839/12.10.2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții;
b) proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.);
c) proiect de organizare a execuției lucrărilor (P.O.E.);
d) proiect tehnic de execuție, inclusiv detalii de execuție, elaborat conform legislației în vigoare privind conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice faza Proiect tehnic, aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice.
Etapa II - Asistență tehnică din partea proiectantului, pe timpul execuției lucrărilor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 24000 RON
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Rugby Construct București.
 
Despre Rugby Construct București
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 28 septembrie 2018, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Strada Ceahlăul nr. 25.
Societatea are capital social subscris de 5000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Iulian Cătălin Suditu, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raporta cifră de afaceri netă de 1.660.984 de lei, profit de 324.123 de lei și 14 salariați.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii