Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Goldterm Mangalia SA achiziționează servicii de închiriere a unui utilaj cu operator (document)

ro

19 Aug, 2021 08:47 3512 Marime text


  • Goldterm Mangalia SA cumpără servicii de închiriere de la o firmă din Constanța. 
Goldterm Mangalia SA a atribuit, la data de 9.08.2021, un contract de servicii de închiriere a unui utilaj cu operator - platformă de lucru la înălțime montată pe autosașiu/PRB înălțime de lucru minim 16M (diagrama de lucru laterală min 10 m) .

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 95.795 lei.

Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este Bda Gil Electric SRL din Constanța.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante

Aldea Costin-Codrut – Director Adjunct, Badea Aurel – Membru C.A.,Balcan Daniela – Contabil, Bodnaras Emil - Membru C.A.,Colgiu Dorinel – Director general, Georgescu Dan-Lucian – Membru C.A., Ilie Ioana – Merceolog,
Miron Georgeta – Control Financiar Preventiv, Mitu Maria – Sef Serviciu Comercial, Musledin Baiar – Director Tehnic, Stavru Lucian – Sef Serviciu Iluminat, Tanase Alexandru-Cristian – Consilier Juridic, Ursescu Cornelia - Director Economic, Vancea Aura – Sef serviciu financiar-contabilitate.

Despre firma câștigătoare

Bda Gil Electric SRL a fost înființată în anul 2007, în municipiul Constanța și are ca domeniu de activitate lucrări de instalaţii electrice.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Victor Lucian Bordea și Anghel Rusu. Administratorul firmei este Victor Lucian Bordea.

Societatea are două puncte de lucru în municipiul Constanța.

Compania Bda Gil Electric SRL a încheiat 108 contracte de achiziții publice în valoare totală de 256.850,86 lei. Printre autoritățiile contractante se numără Casa de Asigurări de Sănătate Constanța și Curtea de Apel Constanța.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.977.224 lei, un profit net de 8.582 lei și un număr de 13 angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.r

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Cine sunt administratorii societății Goldterm Mangalia SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii