Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă cumpără anvelope de la o firmă de transport rutier. Cine e societatea norocoasă (document)

ro

09 Jul, 2016 07:14 4397 Marime text


 Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Garda de Coastă va cumpăra anvelope auto pentru mijloacele auto pe care le deţine de la Ikarus Trans SRL. Contractul face referire la furnizare anvelope, camere de aer precum si gulere protectoare pentru echiparea autovehiculelor din dotarea Garzii de Coasta. Au fost primate cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire.  A câştigat firma Ikarus Trans SRL pentru suma de 480.000 de lei.
                                                                                             
Cine este firma câştigătoare
Ikarus Trans SRL are sediul în Municipiul Oradea, pe strada Bleriot, judeţul Bihor.
Din acţionariatul societăţii fac parte Sorina Mihaela Goga, născută în judeţul Timiş, cu o cotă de participare de 20% şi Ioan Goga, născut în judeţul Cluj,  cu o cotă de participare de 80%, acesta fiind şi administratorul societăţii.  Activitatea principală a societăţii înfiinţate în anul 2006  este transportul de mărfuri rutiere.
 
Societatea a avut în anul 2015 o cifră de afaceri de  418.170 de lei şi un număr de 5 angajaţi. În acelaşi an, societatea a avut datorii în valoare de 325.964 de lei, venituri în valoare de 418.298 de lei şi cheltuieli totale de 367.402 lei.  La finalul lunii martie, aceasta nu avea nici o datorie către bugetul de stat.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de cerere de ofertă publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii