Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furnizare de lapte și ouă Granbis SRL, Stedyan Com SRL și Geocor Trade Imp-Exp SRL au mai câștigat contracte cu UM 02022 Constanţa (documente)

ro

26 Jan, 2015 22:12 5671 Marime text
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022  Constanţa a atribuit două contracte de servicii de furnizare lapte ultrapasteurizat (UHT) de vacă și ouă de găină.

Contractul ce are ca obiect „furnizare lapte ultrapasteurizat (UHT) de vacă” a fost atribuit pentru suma de 162.400 lei firmei Granbis SRL.

Contractul ce are ca obiect „furnizare ouă de gaină, categoria A, minim clasa M, greutate minim 53 grame / buc” a fost atribuit pentru suma de 128.896,38 lei către Granbis SRL, Stedyan Com SRL și Geocor Trade Imp-Exp SRL.

Firmele câștigătoare

Granbis SRL este o firmă din Constanţa. Potrivit Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are ca domeniu principal de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Nicolae Biserică este asociatul unic şi administratorul firmei care mai apare ca asociat şi în Regabis Co SRL. La finele anului 2013, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9.637.989 de lei, un profit de 587.141 de lei şi 12 salariaţi. Începând cu anul 2007, SC Granbis SRL a beneficiat de 202 contracte, în valoare de 27.556.111,64 de lei.  Potrivit vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În urmatoarele 6-12 luni firma nu va întampina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.

Stedyan Com SRL este o firmă din Brăila ce a înregistrat la finele anului 2013 o cifră de afaceri de 10.206.807 lei cu un profit de 143.715 lei şi 26 de salariaţi. Potrivit vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpină dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.

Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (81,76%). Per total, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri, în următoarele 6-12 luni.

Anunţurile complete pot fi vizualizate în secţiunea „documente” a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii