Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţele Navale Române au cumpărat cartofi de la două firme. Care sunt acestea (document)

ro

08 Jul, 2019 00:00 2447 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară 02022 Constanţa - Forţele Navale Române, a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de legume (cartofi proaspeţi curăţaţi şi cartofi congelaţi).
 
Atribuirea a avut loc la data de 27 mai 2019, valoarea finală a contractului nefiind precizată în documentul atribuirii, conform licitatiapublica.com. Cele două firme care au revendicat contractul sunt Granbis SRL şi Ned Com SRL.
 

Despre Granbis SRL  


Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Granbis SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris al firmei este de 200 de lei. Asociaţii firmei sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, societatea a declarat o cifră de afaceri de 10.854.454 de lei, un profit de 963.610 lei şi 15 angajaţi.
 

Ned Com SRL, date oficiale

 
Înmatriculată în anul 1995, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 132.750 de lei, integral vărsat, este compus din 750 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 177 de lei. Societatea este controlată de firma cipriotă Commsecure Limited, cu 59,985% din capitalul social, şi Nedelcu Leonard-Cristian, cu 40,015% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, este Nedelcu Leonard-Cristian.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii