Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forte Systems SRL Constanța furnizează echipamente informatice pentru AJOFM Bacău (document)

ro

28 Jan, 2015 21:07 5259 Marime text
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău a atribuit, ieri, societății Forte Systems SRL Constanța contractul de furnizare de echipamente informatice pentru proiectul "Dezvoltarea și implementarea de acțiuni inovatoare în sprijinul modernizării serviciului public de ocupare", proiect POSDRU.
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 448.830 de lei, fără TVA. Detalii despre atribuirea contractului se pot regăsi în secțiunea Documente.
 
Forte Systems SRL are sediul pe strada Zburătorului din Constanța și, conform Registrului Comerțului, un capital social subscris de 231.502 lei. Domeniul de activitate îl reprezintă comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
Administratorul societății este Gheorghe Petrescu, născut în 1954, la Cerna, Tulcea, care deține 44% din părțile sociale. Asociați mai sunt Mihai Nedelcu, tot cu 44% și Corneliu Simion, care deține 12% din firmă, ambii din Constanța.
 
În anul 2013, firma a raportat o cifră de afaceri de 10,5 milioane de lei, cu un profit net de aproape jumătate de milion de lei și 32 de angajați.
 
Conform evaluării generale a indicatorilor financiari, realizate de economisștii de la vrajitorul.eu, societatea are un rating scăzut. Compania se află într-o situație financiara precară. Nivelul profitabilității operaționale, precum și cel al indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluție total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpină dificultăți în achitarea obligațiilor de plată față de partenerii de afaceri, mai spune sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii