Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fadmig SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanţa. Va reabilita balustrada de la Cazino (document)

ro

18 Jul, 2019 00:00 2171 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a încheiat contractul 133249 privind execuție lucrări privind achiziția lucrărilor de reparare balustradă Cazino Mamaia. Prestatorul este SC Fadmig SRL, vezi secţiunea „documente”.
Termenul contractului este de 30 de zile iar preţul convenit este de 15.359 lei.

Asociat unic şi administrator al societăţii este Gabriela Georgescu. Obiectul de activitate constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Oficiului Comerţului, în 2017, societatea a înregistrat un profit de 610.849 de lei. 
Societatea a mai câştigat în 2018 şi contractul pentru lucrările de reparare a podeţelor pietonale de traversare a mini-canalelor din parcul Tăbăcăriei şi Satul de Vacanţă, contractul de reabilitare a Căminului pentru Persoane Vârstnice din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa, iar în anul 2013, Primăria Municipiului Constanţa a atribuit aceleiași societăţi, contractul „Lucrări de conservare şi întreţinere a pavilioanelor de vară pentru pensionari“. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii