Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa SRL, un nou contract cu CJC (document)

ro

18 Jul, 2015 00:00 3604 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa va plăti aproape 300.000 de lei pentru dotări aferente proiectului „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis”. Conform licitatiapublica.ro, unul dintre câştigătorii contractului este SC Expertissa Constanţa SRL.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 10 iunie 2015, Expertissa Constanţa SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Ştefan cel Mare, și se ocupă de repararea maşinilor. Asociat persoană juridică este SC Expertissa HQ SRL, cu sediul în Bucureşti, sector 2, strada Barbu Văcărescu, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Administratorul unităţii este Pop-Ionel Doncilă, născut la data de 25.08.1973, în Caraş-Severin.
 
Expertissa HQ SRL are sediul în Bucureşti, sector 2, strada Barbu Văcărescu. Asociaţi persoane fizice apar Ion Colţan, născut la data de 1.08.1958, în Tomuleşti, Giurgiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 98%, și Mihail Alexandru Marica, născut la data de 6.03.1951, în Giurgiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2%, acesta fiind şi administratorul. Ion Colţan este fratele lui Niculae Colţan, fost consilier la Cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Conform romaniacurata.ro, „în noiembrie 2005, firma Expertissa HQ a preluat compania Xerographix Romania SRL din Constanţa, pe care, ulterior, a rebotezat-o Expertissa Constanţa SRL“. „Firma constănţeană Expertissa Constanţa SRL (firma soră a Expertissa Timișoara SRL) a beneficiat de numeroase contracte din partea CJ Constanţa, condus de Nicușor Constantinescu, din partea instituţiilor subordonate (...), dar și din partea Primăriei Constanţa“, conform sursei mai sus citate.

Citeşte şi

Expertissa Constanţa şi Soti Cable Neptun, încă un contract de sute de mii de lei cu judeţul Constanţa (document)

Rubedenii pe statul de plata
Familia Coltan s-a reunit sub aripa CJC (document)


Niculae Coltan
„Da, sunt fratele lui Ion Coltan”​

 
Romaniacurata.ro
Expertissa SRL, firmă apropiată unui consilier al lui Nicuşor Constantinescu, implicată în dosarul Microsoft

 
UPDATE. Din cauza contractelor Expertissa SRL. Ce spune directorul ACN
Daniel Georgescu, şeful CN ACN, a pierdut procesul cu ANI

 
Profitul Expertissa Constanţa SRL, firmă „hrănită” şi din bani publici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii