Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expert Training Solutions va furniza lucernă către Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța (document)

ro

08 Sep, 2020 00:00 3114 Marime text
  • Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța cumpără 300.000 kg peleți de lucernă.
  • Societatea care va furniza lucerna este Expert Training Solutions.
 
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța cumpără 300.000 de kilograme de peleți de lucernă. Expert Training Solutions din București se va ocupa de furnizarea lucernei.
  

Descrierea contractlui

 
Autoritatea contractantă urmează să achiziționeze 300.000 kg peleți de lucernă. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clărificari/informatiilor suplimentare pana in a 4a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Număr zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor : pana a 9 a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 270.000 lei.
 
Societatea câștigătoare este Expert Training Solutions, cu sediul în București.
 

Persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante

 
Radu Raducu - director general; Vicovan Gabriel – director stiintific; Angelescu Maria – director economic; Rotaru Dan – tehnician; Neculai Ana – consilier juridic; Cutova Nicolae – director tehnic.
 
Citește și:

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța cumpără peleți de lucernă (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii