Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eurial SRL a obţinut un contract de la o Unitate Militară din Constanţa (document)

ro

28 Sep, 2021 20:45 3223 Marime text

 
 
  •  Eurial SRL a bătut palma cu Unitatea Militară 02133 Constanţa  
 Unitatea Militară 02133 Constanţa a încheiat un acord cadru pentru furnizare rezervor combustibil (bicompartimentat, containerizat).

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Rezervor combustibil (bicompartimentat, containerizat)“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea rezervorului combustibil (bicompartimentat, containerizat) pentru Unitatea Militară 02133 Constanţa   este Eurial SRL
 
Atribuirea a avut loc în data de 08.09.2021.   
 
Descrierea contractului

 
Contract de achiziție publică de furnizare de produse, conform Specificație tehnică anexată.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite, în mod consolidat, în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor zile: 6.

Specificația tehnică anexată face parte integrantă din documentaţia de atribuire şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant propunerea tehnică.

În cadrul acestei proceduri Unitatea Militară 02133 Constanţa îndeplineşte rolul de Autoritate Contractantă, respectiv Achizitor în cadrul Contractului.

Pentru îndeplinirea scopului Documentaţiei de Atribuire, orice activitate descrisă într-un anumit capitol din aceasta şi nespecificată explicit în alt capitol, trebuie interpretată ca fiind menţionată în toate capitolele unde se consideră de către Ofertant că aceasta trebuia menţionată pentru asigurarea îndeplinirii obiectului procedurii. Aceste condiţii sunt comune pentru toate secţiunile Documentației de atribuire.

Clarificările ulterioare de pe SEAP, respectiv modificările şi completările apărute în urma acestora vor face parte integrantă din prezenta Documentație de atribuire.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 324440 lei.
 
Despre Eurial SRL, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2004  și are sediul social în  județul Satu Mare.
  
Asociați  sunt Marian Mircea Nicolae, care este și administrator,  Moldovan Mihai Virgil, care este și el administrator și Marton Andor. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 17.502.954 lei, profit net de 902.814 lei și un număr de 118 angajați.

Compania Eurial S.R.L. a încheiat 168 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.375.923,77 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Apa Serv Valea Jiului S.A., Apavital SA Iasi, Compania de Utilitati Publice S.A. Focsani, Compania de Apa Arad S.A., Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanța.
 
Societate are un număr de 168 contracte publice și 75 de dosare în instanță
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii