Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eco Fire Sistems Lumina colectează deșeurile medicale de la unități spitalicești din Galați (document)

ro

27 Jan, 2015 20:32 5678 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați a atribuit pe 5 ianuarie un contract în valoare de 162.000 de lei societății Eco Fire Sistems SRL, cu sediul social în Lumina, informează licitațiapublică.ro. Acordul-cadru încheiat între părți prevede prestarea de servicii de colectare, transport și eliminare finală prin incinerare a deșeurilor medicale și spitalicești.

SC Eco Fire Sistems SRL din Constanţa a câștigat în ultimii ani sute de mii de lei în urma licitaţiilor organizate de unităţile sanitare din judeţul Constanța, dar nu numai, pentru transportul, depozitarea şi distrugerea deşeurilor medicale.
 
SC Eco Fire Sistems SRL a fost înfiinţată în anul 2001 și are un capital social de 100.000 de lei. Conform Registrului Comerțului, asociaţii societăţii sunt Coca Popescu, născută în 1935 în Bulgaria, la Bazargic şi Traian Răzvan Petrescu, născut la Mangalia în 1985, fiul fostului şef de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, Traian Petrescu. Administrator este Sandu Popescu.
 
La sfârșitul anului 2013 societatea a raportat o cifră de afaceri de 19 milioane de lei și un profit net de 1,1 milioane, cu 41 de salariați. Însă totalul datoriilor atingea aproape 18 milioane. Conform analiștilor economici de la vrajitorul.eu, marja profitului net este ridicată, având în vedere industria din care face parte, iar firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate.
 
Cu toate acestea, adaugă sursa citată, compania se află într-o situație financiară precară. Nivelul profitabilității operaționale, precum și al indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluție total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpină dificultaăți în achitarea obligațiilor de plată față de partenerii de afaceri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii