Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ani buni, Centrul de Scafandri Constanţa cumpără o barocameră containerizată (document)

ro

06 Jul, 2019 00:00 3769 Marime text
Unitatea Militară 02145 - Centrul de Scafandri Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia unei barocamere containerizate. Atribuirea a avut loc la data de 25 iunie 2019. Produsul achiziţionat va fi folosit pentru sprijinirea activităţilor de scufundare, realizarea decompresiei la suprafaţă şi în cazul accidentelor de scufundare. Valoarea totală a achiziţiei este de 3.842.900 de lei.
 
Drass Romania SRL este firma câştigătoare. În 2018, conducerea Centrului de Scafandri preciza că tehnica de care dispune nu a mai fost schimbată din 1980. Este în stare bună de funcționare, dar trebuie actualizată la tehnologia din prezent. Drass Romania SRL a luat fiinţă în anul 2007, având sediul social în sat Ghiorda, judeţul Timiş. Capitalul social subscris este de 1.073.500 de lei. Asociaţii din firmă sunt: Drass SRL, cu sediul în Roma, Italia, şi Sergio Cappelletti. Administratori sunt: Marco Bellomo, Sergio Cappelletti, Maria Cristina Stănciulescu. Obiectul principal al activităţii din firmă constă în „fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigaţie”.
 
În 2018, firma a raportat 41 de salariaţi, cu o cifră de afaceri de 4.082.334 lei, iar profitul a fost de 85.593 lei. Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitaţiei au fost: Bogdan Dumitrescu - comandant, Paul Cazacu - locțiitor comandant, Adrian Boancă - contabil-șef, Mihaela Pap - economist, Camelia Aniței - consilier juridic, Nicoleta-Cristina Bălăceanu - consilier juridic; comisia de evaluare: Laurențiu Cocea - șef secție, Cristian Munteanu - șef laborator, Petru Fleșer - șef compartiment, Alexandru-Dorinel Ivan- șef compartiment, Emil Iordache Avram - inginer, Silvia Cristea -inginer, Adrian Onșica- șef secție, Consuela-Florina Constantinescu - șef compartiment, Adrian-Mihai Bejan - inginer.
 
Citeşte şi:
 
Centrul de Scafandri din Constanța cumpără barocameră! Până când pot fi depuse ofertele (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii