Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumurile din Costinești, modernizate de Autoprima Serv SRL (document)

ro

10 May, 2019 00:00 2474 Marime text
Primăria Costinești a anunțat numele agentului economic care și-a adjudecat contractul privind execuția lucrărilor de modernizare a rețelei de drumuri de interes local în localitatea Costinești în cadrul proiectului «Modernizare infrastructurii rutiere locale din Costinești»“.
 
Acesta este societatea Autoprima Serv SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 5.614.430,93 lei. În cadrul proiectului se propun realizarea următoarelor lucrări, în strictă conformitate cu documentaţia de proiectare (piese scrise şi piese desenate) publicată în SEAP: lucrări de modernizare a structurii rutiere existente din localitatea Costinești în lungime totala de 6228,00 ml; lucrări de realizare a trotuarelor pietonale; lucrări de realizare a rigolelor de acostament; lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sau a furnizorului de servicii de achiziție implicate în procedura de atribuire sunt: Cristea Traian - primar Baduica Marin - viceprimar, Nadolu Roxana - secretar Consiliu local / membru comisie, Jimbu Radu - inspector urbanism / membru comisie, Petcu Tudor Mihai - inspector Cadastru - Agricol / președinte cu drept de vot, Negoi Fanica - inspector Taxe și impozite / membru comisie, Călin Petrica - inspector Cadastru - Agricol / membru supleant, Golgojan Nicolae - referent Taxe și impozite / membru supleant, Grapeanu Elena Violeta - consilier, asistent contabil, Jeanu Dumitru - consilier local, Zibileanu Daniel Alexander - consilier local, Ilie Daniela - consilier local, Radu Laurențiu - consilier local, Manea Petre - consilier local, Trifu Sandu - consilier local, Vladu Ilie - consilier local, Zaval Claudiu Cristian - consilier local, Giurgiu Laurențiu Ion - consilier local, Drăghici Eugenia Victorița - furnizor servicii auxiliare de achiziții publice, SC Ascenta Info Consult SRL.
 

Autoprima Serv SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Balagiu Iudit şi Balagiu Adrian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor. În anul fiscal 2015, firma cu 85 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 60.095.165 de lei şi un profit de 6.378.644 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut 93 de salariaţi, o cifră de afaceri de 57.775.593 de lei şi un profit de 6.347.889 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 98 de salariaţi, cifră de afaceri de 62.939.159 de lei şi profit de 3.779.555 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii