Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme din Constanţa vor livra alimente pentru Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti (documente)

ro

27 Jan, 2015 17:18 2159 Marime text
Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Acord cadru de furnizare lapte proaspăt, unt 10-20 grame, unt 200 grame, caşcaval, brânză topită, iaurt, brânză proaspătă de vacă”, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 

Locul principal de livrare este Academia de Poliţie, Aleea Privighetorilor, nr 1A, sector 1, Bucureşti.  Valoarea totală finală a contractelor este de 1.254.880 de lei.
Codul NUTS: RO321 - Bucureşti
 
Contractul nr: 4507175, de furnizare lapte proaspăt, iaurt, brânză proaspătă de vacă a fost atribuit societăţii Deltalact SA, din Tulcea, pentru suma de 333.720 de lei fără TVA.
 
Contractul nr: 4507174, de furnizare unt 10-20 grame, unt 200 grame, brânză topită, i-a fost atribuit firmei Granbis SRL, din Constanţa, pentru suma de 531.680de lei fără TVA.
 
Contractul nr: 4507176 prin care Academia de Poliţie cumpără caşcaval, a fost atribuit firmei Geocor Trade Imp-Exp SRL ,din Constanţa, cu o valoare a contractului de 389.480de lei fără TVA.

De asemenea, Academia  de Poliţie a organizat o licitaţie de atribuire a  contractului „Acord cadru de furnizare pulpă vită congelată, pulpă vită refrigerată, peste congelat, conserve peste, conserve pate ficat de porc, conserve pate ficat de pasăre, conserve carne porc, conserve carne vită, cârnaţi tip olteneşti, cârnaţi tip cabanos”, mai notează LicitatiaPublica.ro.
 
Astfel, Geocor Trade Imp-Exp SRL, va livra peşte congelat  în valoare de  354.8oo de lei fără TVA. Conservele de pate ficat de porc, conserve pate ficat de pasăre vor fi livrate de Granbis SRL, pentru suma de 72.760 de lei fără TVA. Pulpa de vită congelată şi pulpa de vită refrigerată va fi livrată de SC NicBac Prod SRL , iar contractul are o valoare de 723.600 de lei fără TVA.   
 
 
Comiga Prodimpex SRL va livra cârnaţi tip "olteneşti", cârnaţi tip "cabanos", în valoare de 164.000  fără TVA. Bobix Star SRL va livra conserve de peşte, conserve de carne de porc, conserve de carne de vită, într-un contract în valoare de 242.752 fără TVA.

Firmele câștigătoare

Granbis SRL este o firmă din Constanţa. Potrivit Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are ca domeniu principal de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Nicolae Biserică este asociatul unic şi administratorul firmei care mai apare ca asociat şi în Regabis Co SRL. La finele anului 2013, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9.637.989 de lei, un profit de 587.141 de lei şi 12 salariaţi. Începând cu anul 2007, SC Granbis SRL a beneficiat de 202 contracte, în valoare de 27.556.111,64 de lei.  Potrivit vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În urmatoarele 6-12 luni firma nu va întampina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.

Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (81,76%). Per total, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri, în următoarele 6-12 luni.

Potrivit Registrului Comerţului, SC Deltalact SA îl are ca acţionar principal pe omul de afaceri Ghiorghie Bajdiu, cu 60% din acţiuni, alături de el mai apărând ca acţionari și SC Stilva-Prodcom SRL, firmă care figurează în prezent la Registrul Comerţului ca fiind în faliment, precum şi SIF Moldova. Înfiinţată în anul 1992, SC Deltalact SA a declarat, la sfârşitul anului 2013, o cifră de afaceri de 4.400.737 de lei, un profit de 2.587 de lei şi 23 de salariaţi.
SC Deltalact SA este o firmă cu lipici la contractele cu Consiliul Judeţean Tulcea, presa locală scriind, în vara anului 2013, despre acţionarul său majoritar că ar fi fost „călcat“ de mascaţi după ce ar fi fost descoperit că ar fi fabricat ilegal băuturi alcoolice din merele elevilor tulceni.

Anunţurile complete pot fi vizualizate în secţiunea „documente” a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii