Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără pachete software (document)

ro

24 Jan, 2019 17:54 2316 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără pachete software IT de la o firmă din Cluj. Societatea care a câștigat licitația organizată de DGSPC Constanța este Net Brinel SA. Valoarea totală a contractului este de 235.119,31 lei.

Descrierea contractului

Furnizare pachete software IT. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6 (inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor); AC va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/info suplimentare, in a 4-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Director General - Dinica Petre; Director General Adjunct - Roman Ana-Maria; Director Executiv Asistență Sociala - Anca Ghițulescu; Director Executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Publice: Apetroaei Elena Loredana, Galea Laura Alexandra, Iliev Ionuț, Sotir Anisoara, Popa Alexandru Iulian; Centrul Administrativ Patrimoniu Tehnic:Țuțuianu Catalin, Tudoran Corina, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Catalin; Biroul Juridic Contencios: Moldoveanu Liana, Popescu Marian, Murat Anida, Larie Petre; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalinga Tanța, Butoi Meral, Cosma Felicia Iuliana.
 
Despre Net Brinel

Societatea Net Brinel SA a fost înființată în 1994 și are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Capitalul social este de 504.000 lei, cu un număr de 14.000 de acțiuni, valoarea fiecăreia fiind de 36 de lei.

Acționari sunt Finactiv SRL, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 35,01%, și Inovez SRL, cu o cotă de 35,01%. De asemenea, persoane fizice acționare sunt Sorina Borodi, cu o cotă de 14,81%, și Marcel Borodi, cu o cotă de 15,15%. Administratori sunt Sorina Borodi, Marcel Borodi și Mirel-Ioan Borodi. Auditorul societății este BDO Audit SRL, reprezentată prin Mircea Tudor. Firma se ocupă de „alte activități de servicii privind tehnologia informației”.
 
Pentru anul fiscal 2017, societatea a înregistrat 113 salariați. Cifra de afaceri a fost de 159.226.365 lei, iar profitul a fost de 6.227.677 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii