Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanţa cumpără preparate pe bază de carne Geocor Trade Constanţa a mai câştigat un contract cu o instituţie de stat (document)

ro

04 Mar, 2015 18:56 1787 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa a atribuit un contract, prin negociere fără anunţ de participare, de furnizare preparate pe bază de carne.

Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 155715/04.03.2015,  perioada de furnizare va fi 3 martie – 30 aprilie, până la încheierea noilor contracte pentru anul 2015. Locurile principale de livrare sunt sediile centrelor de plasament sau îngrijire şi asistenţă aflate în subordinea DGASPC Constanţa. Estimat iniţial la suma de 184.260 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 179.260 lei.

Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC Geocor Trade Imp-Exp SRL. Societatea este cunoscută drept firma în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.

La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele de profil.

Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar. Per total, însă, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună.

Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii