Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu COVID-19 (document)

ro

13 Jun, 2020 00:00 2634 Marime text
  • DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
 
Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un contract de furnizare echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare.
Societatea câștigătoare este Decas SRL din municipiul Vaslui.
 

Descrierea contractului



Obiectul contractului este reprezentat de furnizarea de echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 227.001 lei.
 

Despre societatea câștigătoare


Decas SRL a fost înființată în anul 2008, în municipiul Vaslui.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic și administrator al societății, care se ocupă cu comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, este Maria Ciobanu.
Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.529.683 lei, un profit de 225.973 lei și un număr mediu de un salariat.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:

Servicii poştale, prestate de Compania Naţională Poşta Română SA pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (document)

Granbis SRL va livra carne şi preparate din carne Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa (document)

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii