Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a semnat cu Edco Oil Energy SRL pentru consolidarea unui centru maternal (document)

ro

07 Aug, 2018 00:00 2419 Marime text
Direcția Generală de Asistență Sociala și Protecția Copilului Constanța a anunțat numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Lucrări de consolidare a gropilor de fundație, rest de executat cu modificări pe parcursul execuției“. Contractul de 289.065,88 de lei a fost semnat cu Edco Oil Energy SRL.
 
Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată. Autoritatea contractantă și-a propus să achiziționeze lucrări de consolidare a Centrului Maternal Mangalia - rest de executat cu modificări pe parcursul execuției, pe o durată de 3 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrării. Consiliul Judeţean Constanţa a aprobat în Planul de investiții al DGASPC Constanța aferent anului 2018 continuarea investiției „Execuție lucrare de consolidare Centrul Maternal Mangalia”. Finanţarea este asigurată integral din bugetul CJC.
 
Proiectul vizează realizarea de lucrări de consolidare și reparații instalații asupra unei clădiri existente cu regim de înălțime P. Lucrările propuse pentru această investiție au drept scop îmbunătățirea condițiilor din punctul de vedere al siguranței în exploatare și al confortului.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcție de decizie, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii, sunt: director general - Dinică Petre; director general adjunct economic - Ana-Maria August; director executiv Asistență Sociala - Anca Ghițulescu; director executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea.

Edco Oil Energy SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2012, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Edco Oil Energy SRL este controlată de Abdul-Veli Erdohan și Secară Ştefan, fiecare cu 50% din capitalul social. Secară Constantin este administratorul societății, care se ocupă de comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
În anul fiscal 2015, firma a avut 4 salariați, o cifră de afaceri de 1.188.707 lei și un profit de 3.774 lei. De asemenea, în anul 2016, societatea cu 14 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.240.185 de lei și un profit de 1.194 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 2 salariați, cifră de afaceri de 2.343.193 de lei și un profit de 29.749 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii