Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a încheiat contracte cu mai multe firme. Ce servicii vor fi furnizate (documente)

ro

08 Jul, 2021 18:37 2560 Marime text

 
 
  • Arca Mondo Chim SRL, Target Point și Degas vor furniza produse materiale igienico- sanitare pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare produse materiale igienico- sanitare.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Contract de furnizare roduse materiale igienico- sanitare- LOT 2 DETERGENT“. 
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea produselor materiale igienico- sanitare pentru  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt Arca Mondo Chim SRL, Target Point și Degas.

Atribuirea a avut loc în data de 30.06.2021. Valoarea totală a achiziției (fara TVA) este 13.990 lei.   
 
Descrierea contractului

 
Furnizare materiale igienico sanitare, respectiv detergent pentru asigurarea necesarului centrelor din subordinea DGASPC Constanta.

Despre firmele câștigătoare
 
Despre Arca Mondo Chim SRL   
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în București.
  
Administrator este Mocanu Stelian Nicolae. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea săpunurilor, detergenţilor şi a produselor de întreţinere
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de 3.148.128lei, profit net de 1.178.155lei și un număr de 6 angajați.
 
 Compania Arca Mondo Chim S.R.L. a încheiat 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.819.337,44 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia Navala ”Mircea cel Batran”- UM 02192 Constanta, Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, Centrul de Asistenta Medico-Sociala Niculesti.
 
Deasemenea, DGAS Constanța mai cumpără și materiale igienico sanitare - mături, perii si alte articole de menaj.
 
Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este 6990 lei. Atribuirea a avut loc în data de 30.06.2021.
 
Despre Target Point, societatea câștigătore
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2007 și are sediul social în municipiul București.
  
Administrator este Darmon Bogdan Alexandru. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de 3.527.638 lei, profit net de 472.015  lei și un număr de 6 angajați.
 
Compania Target Point S.R.L. a încheiat 356 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.007.992,21 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără  Autoritatea de Supraveghere Financiara, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Calarasi pentru granita Romania-Bulgaria, Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr.Ion Stoia.     
 
DGASPC Constanța a mai încheiat un contract de furnizare produse materiale igienico sanitare parfumuri și produse de toaletă. Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 25369.09 lei.
 
Atribuirea a avut loc în data de 30.06.2021. Societatea câștigătoare este Degas.
 
Despre Degas

 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2008 și are sediul social în municipiul Vaslui.
  
Administrator este Ciobanu Maria, care este și asociat unic. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire.

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de 4.597.891 lei, profit net de1.187.114 lei și un număr de un angajat. Societatea deține un număr de 149 de contracte publice.
 
Compania Decas S.R.L. a încheiat 149 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.454.292,00 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Casa de Asigurari de Sanatate Tulcea, Apia - Centrul Judetean Vaslui, Centrul Scolar de Educatie Incluziva "Elisabeta Polihroniade" Vaslui.
 
DGASPC Constanța a mai încheiat un contract de furnizare  produse materiale igienico sanitare  paste si prafuri abrazive de curătat.
Acestea vor fi furnizate tot de societatea Decas.
 
Atribuirea a avut loc în data de 30.06.2021. Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 41899.72 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii