Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASP Constanța înființează în Topraisar locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități (document)

ro

29 Nov, 2019 00:00 2437 Marime text

Contractul „Elaborare studiu de fezabilitate (SF)/documentație avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), documentație tehnică pentru autorizația de proiectare (DTAC), proiect tehnic (PT), documentație pentru detalii de execuție (DDE), în cadrul proiectului Tineri în comunitate" a fost atribuit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța societății Nide Com Serv SRL din județul Dolj. Valoarea contractului atribuit este de 84.000 lei.


Potrivit licitatiapubublica.ro, contractul presupune elaborarea integrată a serviciilor de proiectare pentru faza studiu de fezabilitate/documentație de avizare a lucrărilor de intervenție, documentație tehnică pentru autorizația de construire, proiect tehnic, documentație de execuție pentru: construirea a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe strada Teilor, nr.FN, în localitatea Topraisar; dar și reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe strada Șoseaua Națională, nr.78 B, în localitatea Topraisar.


Obiectivul de investiții propus se derulează prin Programul de Interes Național "Înființarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criza și locuințe protejate în vederea dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi și pentru prevenirea instituționalizării persoanelor cu dizabilități din comunitate".
 

Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Dinica Petre; director general adjunct - Roman Ana-Maria; director executiv Asistență Socială - Anca Ghițulescu; director executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Urmărire Contracte Apetroaei Elena Loredana, Galea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Enache Dafina, Albu Cristina, Constantin Dana Antonela; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic Țuțuianb
Cătălin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Catalin; Biroul Juridic Contencios - Popescu Marian, Murat Anida, Larie Petre, Enache Mihai Gabriel, Petre Lavinia Marina; Serviciul Contabilitate, Buget - Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalingă Tanța, Cosma Felicia Iuliana, Zavada Iuliana.


Nide Com-Serv SRL, în datele Registrul Comerţului


Înființată în 1992, Nide Com-Serv SRL are sediul social în comuna Ostroveni, județul Dolj. Capitalul social subscris de 759.200 lei, integral vărsat, este compus din 7592 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Demetriad Carmina și Demetriad Nicuşor-Laurenţiu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, este Demetriad Nicuşor-Laurenţiu.


În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 459.050 lei și un profit de 40.057 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, Nide Com-Serv SRL a avut 2 salariați, un profit de 241.276 lei și o cifră de afaceri de 762.244 lei.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 252.031 lei și o cifră de afaceri de 912.753 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


Citește și:

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii