Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deltamed SRL va furniza tărgi pentru transportul pacienților şi kit de fixare în autospeciala de transport victime multiple pentru ISU Dobrogea

ro

09 Nov, 2021 00:00 3193 Marime text
 
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de furnizare pentru două seturi complete targă electrică transport pacienți supraponderali+troliu+kit de fixare a tărgii în autospeciala de transport persoane și victime multiple
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 155.500 lei
  • Câștigătorul contractului este Deltamed SRL
  • În anul fiscal 2020, Deltamed SRL a avut 57 de angajaţi, a raportat un profit de 12.250.244 lei şi o cifră de afaceri de 154.631.433 lei
 

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de furnizare pentru două seturi complete targă electrică transport pacienți supraponderali+troliu+kit de fixare a tărgii în autospeciala de transport persoane și victime multiple.


Având în vedere faptul că autospecialele din dotare ISU, nu au capacitatea de a putea fi utilizate în condiții de siguranță pentru transportul persoanelor supraponderale, sunt necesare a se achiziţiona două seturi complete targă electrică transport pacienți supraponderali cu troliu şi kit de fixare a tărgii în Autospeciala de Transport Persoane si Victime Multiple (ATPVM), conform specificaţiilor tehnice din Caietul de sarcini, pentru îmbunătăţirea misiunilor de transport a pacienților supraponderali în condiţii de siguranţă, de către personalul inspectoratului care este solicitat frecvent cu Autospecialele de Transport Persoane și Victime Multiple.


Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 155.500 lei.

Câștigătorul contractului este Deltamed SRL.
 
Despre Deltamed SRL
 
Înmatriculată în anul 1997, Deltamed SRL are sediul social în comuna Gilău, judeţul Cluj.
 
Capitalul social subscris, de 5.000 de lei, integral vărsat, este compus din 500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Oşan Dan Ioan, cu 5% din capitalul social, Oşan George Mihai, cu 5% din capitalul social, Gorgan Vasile Dan, cu 80% din capitalul social, Gavrilă Georgeta Daniela, cu 10% din capitalul social.
 
Administratorii societăţii, care se ocupă de producţia de caroserii pentru autovehicule; fabricarea de remorci şi semiremorci sunt Gavrilă Georgeta Daniela şi Gorgan Vasile Dan.
 
În anul fiscal 2020, Deltamed SRL a avut 57 de angajaţi, a raportat un profit de 12.250.244 lei şi o cifră de afaceri de 154.631.433  lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania Deltamed S.R.L. a încheiat 14981 contracte de achiziții publice în valoare totală de 86.835.021,74  lei.
 
Sursă informații:
 
www.confidas.ro
www.vrăjitorul.eu
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Spitalul Militar din Constanța a achiziționat servicii de întreținere a echipamentului medical (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii