Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la SGG la primăria Constanța. Compania lui Berbescu va realiza interconectarea sistemelor video ale școlilor cu dispeceratul Poliției locale

ro

13 Apr, 2021 00:00 3365 Marime text
  • Primăria Constanța cumpără servicii de consultanță identificare soluție tehnică de interconectare a sistemelor video la ale unităților școlare la dispeceratul poliției locale
  • Valoarea contractului a fost estimat la 32.000 lei
  • Ofertant este Silva Sistems din municipiul Constanța administrata de Dorin Mircea Berbescu


Primăria Constanța cumpără servicii de consultanță identificare soluție tehnică de interconectare a sistemelor video la ale unităților școlare la dispeceratul poliției locale incluzând și documentația tehnico-economică (soluție tehnică/fișe tehnice/devize de preț) pentru furnizare și montaj echipamente, servicii și lucrări necesare realizării interconectării.
Valoarea contractului a fost estimat la 32.000 lei.

Ofertant este Silva Sistems din municipiul Constanța.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 4 martie 2021, compania Silva Sistems a fost înființată în 2001 și are sediul social în Constanța, pe Aleea Morilor, nr. 16.
Capitalul social subscris este de 65.000 de lei, integral vărsat, iar asociatul unic și, totodată, administratorul firmei este Dorin Mircea Berbescu.
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „alte activități de servicii privind tehnologia informației“.
În 2019, tot cu 13 salariați, firma a avut un profit net de 2.113.879 de lei și o cifră de afaceri netă de 8.548.942 de lei.


Citește și:

Silva Sistems, din Constanța, a semnat un contract cu Secretariatul General al Guvernului

Ce firmă se va ocupa de furnizarea sistemului de supraveghere video pentru Comandamentul Bazei Logistice Navale (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii