Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine mai cumpără calculatoare Direcția Hidrografică Maritimă a Forțelor Navale (document)

ro

01 Nov, 2016 14:04 2630 Marime text


„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Direcția Hidrografică Maritimă a Forțelor Navale  (UM 02133) din Constanţa, cu sediul pe strada Fulgerului, nr 1, a organizat recent o procedură simplificată de atribuire a două contracte pentru achiziţia de computere personale.
 
Valoarea cumulată a celor două contracte este de 183.367, cu 12.466, 33 mai puţin decât suma estimată, adică 195.833,33 lei.
 
Primul contract, în valoare de 50.169 lei a fost câştigat de FORTE SYSTEMS SRL din Constanţa, o firmă cu tradiţie pe piaţa de componente IT de la malul mării şi care a mai furnizat şi în trecut, tot pe bază de licitaţie computere aceleiaşi instituţii din subordinea MApN.
 
Al doilea contract a fost atribuit pentru 133.198 lei firmei AS-COMPUTER BUCUREŞTI.
 
Cele două societăţi comerciale au participat la licitaţie alături de alte cinci firme, însă au oferit preţurile cele mai scăzute.
 
Câteva informaţii despre cele două firm câştigătoare
 
SC FORTE SYSTEMS SRL s-a înființat în 1991 și are sediul pe strada Zburătorului, nr. 4 din Constanța. Societatea are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat.
 
FORTE SYSTEMS are trei asociați persoane fizice. Corneliu Simion, născut în 1959, la Constanța, cu o participație de 12%. Mihai Nedelcu, născut în 1960, la Constanța, cu o participație de 44%.  Gheorghe Petrescu, născut în 1954, la Cerna, în județul Tulcea, cu o participație de 44%. El asigură și funcția de administrator al societății comerciale.
 
SC Forte Systems SRL realizează comerţ cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
AS-COMPUTER BUCUREŞTI este o societate comercială înfiinţată în 1994, cu sediul pe Calea Giuleşti, nr. 43 din Capitală. La Registrul Comerţului, unic asociat al firmei apare Silvia Viorica Vlad, născută în 1955, în judeţul Teleorman. Aceasta mai apare ca asociat şi în cadrul ELTC SRL. 
 
Societatea comercială apare ca având un capital social de 45.000 de lei, integral vărsat, împărţit în 900 de părţi sociale a câte 50 de lei fiecare. 


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a celor două contracte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii