Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la ce firme cumpără cartofi UM 02022 Constanţa (document)

ro

06 Feb, 2016 10:44 2834 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa cumpără „cartofi proaspeţi curăţaţi şi cartofi”. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.
 
Au fost încheiate două contracte, primul cu operatorii economici Geocor Trade Imp-Exp SRL şi Stedyan COM SRL (la valoarea de 96,000 RON), iar cel de-al doilea cu Granbis SRL şi, din nou, Geocor Trade Imp-Exp SRL (la valoarea de 325,600 RON).

Detalii despre firmele câştigătoare

Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. Firma figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. Anul trecut, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila” sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Stedyan Com SRL este o firmă din Brăila ce a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 9.187.435 lei cu un profit de 154.816 lei şi 28 de salariaţi. Granbis SRL este o firmă care are sediul pe strada Theodor Speranţei, numărul 60, din Constanţa. Potrivit Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are ca domeniu principal de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Asociat unic şi administratorul firmei este Nicolae Biserică, care mai apare ca asociat şi în Regabis Co SRL. La finele anului 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 10.280.514 de lei, un profit de 870.843 de lei şi 12 salariaţi, potrivit vrajitorul.eu.
Precizăm că firmele Granbis SRL, Stedyan Com SRL și Geocor Trade Imp-Exp SRL au mai câștigat contracte cu UM 02022 Constanţa. Unul dintre acestea a avut legătură cu servicii de furnizare lapte ultrapasteurizat (UHT) de vacă și ouă de găină.

Citeşte şi Granbis SRL, Stedyan Com SRL și Geocor Trade Imp-Exp SRL au mai câștigat contracte cu UM 02022 Constanţa 

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Sursa foto: foodstory.stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii