Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la ce firmă cumpără motorină Institutul de Cercetare-Dezvoltare Creșterea Ovinelor și Caprinelor „Palas” Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Mar, 2022 14:55 2599 Marime text
Motorina, imagine cu rol ilustrativ, Sursa : Pexels Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Palas Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare motorină.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Achizitie MOTORINA EURO 5“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea motorinei pentru Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța este Autovest SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 01.03.2022.   



 
Descrierea contractului
 
 Autoritatea contractanta urmeaza sa achizitioneze o cantitate de 75000 litri motorina EURO 5, esalonat , in functie de necesitatea autoritatii contractante. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare pana in a 4a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor : pana a 9 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 406500 RON
 
 

Despre societatea câștigătoare

Societatea Autovest SRL a fost înființată în anul 1994, în municipiul Oradea și are ca domeniu de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 38.635.760 lei, un profit net de 1.310.195 lei și un număr mediu de 0 angajați.

Asociat unic și administrator al societății este Viorel Vidra. Acesta este asociat și administrator și în societățiile Coprot SRL, Euro Truck SRL și Totalbus Servcom SRL.

În anul 2019, societatea a avut patru dosare în instanță.

Compania Autovest SRL a încheiat 212 contracte de achiziții publice în valoare totală de 49.625.429,50 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța sau Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța.


 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii