Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cubik Stone SRL va curăța inventarul moale al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (document)

ro

24 Mar, 2016 08:56 2961 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit prin încheierea unui acord-cadru contractul „Servicii de spălare, dezinfecție, uscare și călcare a inventarului moale (lenjerie, halate, campuri, echipamente de protecție și lucru a personalului)”, unde criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Astfel, contractul numărul 9734 (Servicii de spalare, dezinfectie, uscare si calcare a inventarului moale) a fost atribuit operatorului economic Cubik Stone SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 5.076.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 4.980.000 lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Înființată în 2003, Cubik Stone SRL, cu sediul social în Cumpăna, Filiala Rk7-Cumpăna (fost Agromec V. Traian, Poligon 2), județul Constanţa, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principală constă în „spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană”.
 
Asociatul unic al firmei este Elena Vaju care deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii