Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce societăţi a încheiat contract DGASPC Constanţa pentru furnizarea de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte (document)

ro

30 Jun, 2017 22:54 2430 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a atribuit recent un contract de furnizare de articole de îmbrăcăminte şi articole de încălţăminte, conform cerinţelor prevăzute în caietul de sarcini, articole destinate beneficiarilor din centrele aferente D.G.A.S.P.C. Constanţa.

Potrivit licitatiapublica.ro, au fost achiziţionate articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole de voiaj şi accesorii. Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. Câştigătoare au fost declarate două societăţi, care au primit fiecare câte două loturi din cadrul contractului.

Mai exact, SC Nevada Dual SRL, din Piteşti, judeţul Argeş a obţinut un contract în valoare de 191.022,27 lei şi unul de 57.551,5 lei, iar SC Dimi Man Conf SRL, din sat Bistriţa, judeţul Neamţ a obţinut un contract în valoare de 71.416 lei şi unul de 41.765 lei. Valoarea totală a contractelor este de 361.754,77 lkei.

Despre Dimi Man Conf SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 29 iunie 2017, SC Dimi Man Conf SRL are un capital social subscris de 400 de lei, integral vărsat, divizat în 40 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Societatea are sediul social în Sat Bistriţa nr.601, Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ. Unic asociat al societăţii este Elena Spanache, care îndeplineşte şi funcţia de administrator. Domeniul de activitate principal al societăţii îl reprezintă fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp).

Potrivit Ministerului de Finanţe, societatea Dimi Man Conf SRL a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri netă de 2.084.436 lei, un profit de 411.943 lei şi 6 salariaţi.

Despre Nevada Dual SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 30 iunie 2017 societatea înfiinţată în anul 1993 are sediul social în municipiul Piteşti, strada Războieni, judeţul Argeş. Firma are un capital social subscris de 60.000 de lei, integral vărsat, divizat în 6.000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Unic asociat în cadrul societăţii este Milica Nicolae, acesta fiind şi administratorul SC Nevada Dual SRL.

Domeniul de activitate principal al societăţii este comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de550.537 de lei, un profit de 62.441 lei, dar niciun salariat.
 
În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire de pe licitatiapublica.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii