Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce firme a bătut palma Spitalul Militar Constanța pentru aparatură medicală (document)

ro

14 Sep, 2020 00:00 2956 Marime text
  • Valoarea totală a contractelor încheiate este de 526.788,91 de lei, însemnând circa 108.500 de euro, la un curs valutar de 4,8567 de lei pentru un euro.
  • Pentru perfectarea înțelegerilor s-a parcurs o procedură simplificată, fără a se organiza o licitație electronică, potrivit informațiilor oficiale.
  • Suma a fost pusă la bătaie în cadrul procedurii pentru contractul privind „furnizare, instalare și punere în funcțiune sisteme endoscopie, duodenoscop, fibroscop și sistem tourniquet“.
Spitalul Militar Constanța a achiziționat aparatură medicală în valoare totală de aproape 527.000 de lei, fără TVA.
Suma a fost pusă la bătaie în cadrul procedurii pentru contractul privind „furnizare, instalare și punere în funcțiune sisteme endoscopie, duodenoscop, fibroscop și sistem tourniquet“.

În Secțiunea Document puteți consulta și descărca anunțul de atribuire publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor publice.

Pentru perfectarea înțelegerilor s-a parcurs o procedură simplificată, fără a se organiza o licitație electronică, potrivit informațiilor oficiale.
Valoarea totală a contractelor încheiate a fost de 526.788,91 de lei, însemnând circa 108.500 de euro, la un curs valutar de 4,8567 de lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 11.09.2020.
 

Date despre partenerii Spitalului Militar

Conform datelor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, contractul pentru fibroscop a fost semnat cu firma Timberstar SRL, din Sângeorgiu de Mureș, valoarea acestuia fiind de 21.600 de lei.
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la 13 septembrie 2020, firma a fost înființată în 2007 și are sediul social în Sîngeorgiu de Mureș, județul Mureș.
Capitalul social este de 1.000 de lei, integral vărsat. Acționarul unic și administrator este cetățeanul româno-german Robert Motz. Activitatea principală este reprezentată de „intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.“.
În ce privește contractul Turn endoscopie, acesta a fost atribuit firmei Karl Storz Endoscopia România, din București, firmă care nu se semnează pentru prima dată cu Spitalul Militar. Valoarea contractului este de 372.190,91 de lei.
Conform datelor de la Registrul Comerțului, Karl Storz Endoscopia România a fost înființată în 2007 şi are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat.
Acționarul majoritar este Karl Storz SE & CO. KG, cu 99%, restul de 1% revenindu-i lui Cristian Alexandru Turcu. Administratorii firmei sunt Sybill Renate Storz şi Cristian Alexandru Turcu.
Firma se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
Contractul pentru Sistem Tourniquet a fost semnat cu Medical Technologies International, de asemenea, din Capitală, partener mai vechi al Spitalului Militar. Suma convenită a fost de 35.998 de lei.

Medical Technologies Infinity SRL a fost înfiinţată în 2014 şi are un capital social subscris de 880 de lei, integral vărsat.
Acțiunile firmei sunt împărțite între Marin Andreicuţ, cu 1,14%, şi Constantinescu Liliana, cu 98,86% din capitalul social, aceasta fiind și administratorul firmei. Societatea se ocupă de comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
Nu în ultimul rând, pentru duodenoscop, Spitalul Militar a bătut palma cu Vavian Trading, suma fiind de 97.000 de lei.
Vavian Trading a fost înființată în 1993 și are sediul social în București, capitalul social fiind de 1.000 de lei, integral vărsat. Firma este deținută exclusiv de Andrei Mihai Dracea, născut în Moscova, iar administratorul cu puteri depline este bucureșteanul George Neagu.
Domeniul principal de activitate este reprezentat de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.

În Secțiunea Document puteți consulta și descărca anunțul de atribuire publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor publice, conform www.licitatiapublica.ro.


Citește și:

Karl Storz Endoscopia România a semnat cu Spitalul Militar Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii