Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Primăria Comunei Peștera și societatea River Transnav. În ce constă (document)

ro

04 Dec, 2019 07:36 1932 Marime text
Primăria Comunei Peștera a încheiat un contract pentru întreținere și reparații al străzii Izvorului din Comuna Peștera județul Constanța.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Întretinere și reparații strada Izvorului Comuna Peștera județul Constanța".
 
Societatea care se va ocupa de lucrările de construcții de clădiri pentru servicii sanitare este River Transnav SRL .
 
Valoarea contractului este de 71.816.585 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 29.11.2019
 
Descrierea contractului:  
 
Execuția obiectivului de investiții – Întreținere și reparatii strada Izvorului Comuna Peștera județul Constanța, conform cerințelor documentației de atribuire.

Autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare la trei zile față de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 5 zile.
 
Firma câștigătoare este River Transnav SRL.
 
Despre River Transnav SRL
 
River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
 
Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
  
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii