Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Primăria Cernavodă și o firmă din Valu lui Traian. Ce proiect este vizat (document)

ro

13 Sep, 2019 00:00 2806 Marime text
Primăria orașului Cernavodă a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract având ca obiect achiziția de servicii de asistență tehnică pentru managementul implementării și supervizarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizarea unor străzi în orașul Cernavodă - strada Călărași, Cazărmii, Energiei și Saint Sebastien, județul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 5 septembrie 2019. Valoarea finală a contractului se ridică la suma de 133.875 de lei. Consult Primo Partener este firma câștigătoare.
 
Societatea a luat ființă în anul 2010, cu sediul social în comuna Valu lui Traian, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Alexandru Drăgan, care are și calitatea de administrator. Domeniul principal de activitate al firmei constă în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
În anul 2018, firma a raportat un salariat, un profit de 291.531 de lei și o cifră de afaceri de 350.966 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”. 
 
În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii