Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract între ABADL și societatea Stef Instal Conect. Despre ce este vorba (document)

ro

25 Sep, 2020 00:00 4013 Marime text
  • Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral execută lucrări de reparații și modernizare la instalația electrică de alimentare cu energie electrică a Stației de pompare SP Letea.
  • Valoarea contractului este de 43.098.841lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este: "Execuție lucrări de reparații și modernizare la instalația electrică de alimentare cu energie electrică a Stației de pompare SP Letea"
 
Valoarea contractului este de 43.098.841 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 22.09.2020.
 

Descrierea contractului

 
“Execuție lucrări de reparații și modernizare la instalația electrică de alimentare cu energie electrică a Stației de pompare SP Letea” conform caietului de sarcini.

Termenul de solicitare a clarificărilor înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 8 zile. Termenul de răspuns la solicitarile de clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 5 zile.
 
Firma câștigătoare este Stef Instal Conect.
 

Stef Instal Conect, în datele Registrului Comerţului  

 
Societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în municipiul Constanța.
 
Societatea are capital social subscris de 220 lei, integral vărsat, compus din: 22 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
 
Acționar unic este Anca Elena, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii electrice.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 736.453 lei, profit de 103. 256 lei și un număr mediu de 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
CCR discută preluarea de către comunele Cetalchioi și Crișan a unor terenuri ABADL

Nava Marina 1 intră în reparații. ABADL organizează licitație pentru serviciile necesare. Care este valoarea contractului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii