Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract încheiat între Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și o firmă din Cumpăna (document)

ro

18 Dec, 2021 00:00 2745 Marime text
  • Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol își va pune în funcțiune Sistemul Integrat de Servere, cu ajutorul unei firme din Cumpăna
 
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a Sistemului Integrat de Servere.
 
Atribuirea a avut loc pe 15 decembrie 2021. Scopul contractului este achiziționarea unui sistem integrat server în cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol care va permite realizarea tuturor activităților specifice instituției la un standard de calitate crescut și cu o precizie ridicată. Noul sistem integrat servere va fi actualizat atât din punct de vedere hardware, cât și din punct de vedere software la ultimile versiuni noi existente fapt ce va duce la performanțe superioare vechilor echipamente server din dotare. Acest sistem informatic de virtualizare va fi soluția care va implementa standardele de securitate cibernetică cât și unul de backup date și backup echipamente, care va fi folosit pentru rularea aplicațiilor specifice instituției noastre pentru a obține disponibilitate înaltă și pentru a evita pagubele produse în urma incidentelor (criptarea datelor, alterarea datelor, furtul de date, etc) și pentru protejarea datelor instituției, cât și ale utilizatorilor.
 
Valoarea totală a achiziției este de 330.000 lei, iar firma câștigătoare este Daf Rom SRL.
 
Despre Daf Rom SRL
 
Societatea are sediul social în comuna constănțeană Cumpăna, pe strada George Bacovia. A fost înființată în anul 1993. Asociat unic și administrator al firmei este Andrei Liviu Grigore. Compania a încheiat 1022 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.937.438,67 lei. Conform Confidas.ro, societatea a raportat în 2020 3 angajați, la o cifră de afaceri de 922.437 lei, cu un profit de 147.090 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
 
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii