Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de circa un milion de lei pentru Crucial Systems & Services (document)

ro

18 Feb, 2017 00:00 2634 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a publicat pe SEAP numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Furnizare sistem de echipamente şi aplicaţii pentru securizarea şi modernizarea reţelei“. Contractul, în valoare de 905.324 de lei, a revenit societăţii Crucial Systems & Services SRL.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN APMC responsabile de atribuirea achiziţiei publice au fost: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Şerban, şef Departament Administrativ - Mădalina Creţu, şef Serviciu Juridic şi Contencios - Tănase Iulian Pepi, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, Departament Achiziţii Publice - Aurelian Liţă, şef Serviciu Informatică - Elisabeta Hurduc, şef Birou Administrare Reţea - Ionuţ Dumitru Gumeni. 

Despre Crucial Systems & Services SRL

Înfiinţată în anul 1998, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 36.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.600 de părţi sociale. Societatea este controlată de Elena Andreea Avrigeanu, născută pe 17.08.1972, în Constanţa, şi Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, născut pe
15.07.1973, în Bucureşti, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu. Crucial Systems & Services SRL se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice. În 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 11.406.239 de lei, un profit net al exerciţiului de 1.508.086 de lei şi un număr mediu de 15 salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Sisteme de informare şi servere, pentru Centrul pentru Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (document)
 
CN APMC cumpără calculatoare de la o firmă din Constanţa (document)
 
Crucial Systems & Services SRL a câştigat un contract de un milion de lei (document)
 
CN APMC a cumpărat sisteme informatice de mesagerie electronică (documente)
 
Un singur ofertant CN APMC a atribuit contractul de achiziție a 50 de calculatoare către Crucial Systems & Services SRL (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii