Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de 1,63 milioane de euro ABADL investește în lucrări contra inundațiilor, în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare

ro

24 Dec, 2020 00:00 3845 Marime text
 
  • Contractul este estimat la 7.938.012 lei, suma echivalând cu peste 1,63 de milioane de euro.
  • Data limită până la care pot fi transmise ofertele sau cererile de participare este 28 ianuarie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral intenționează atribuirea contractului de lucrări și servicii de proiectare pentru obiectivul de investiții „Lucrări de apărare împotriva inundațiilor în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare, județul Constanța“.
 
Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, contractul este estimat la 7.938.012 lei, suma echivalând cu peste 1,63 de milioane de euro.
 
Potrivit descrierii anunțului, „scopul aplicării prezentei proceduri este atribuirea contractului de lucrări și servicii de proiectare (revizuire Proiect Tehnic faza PTh+DE, PAC, POE), a studiilor necesare și asigurarea asistenței tehnice pentru obiectivul de investiții: «Lucrări de apărare împotriva inundațiilor în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare, județul Constanța»“.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată.
 
Conform datelor oficiale, data limită până la care pot fi transmise ofertele sau cererile de participare este 28 ianuarie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Așa cum am precizat anterior, valoarea estimată a contractului este de 7.938.012 lei, suma echivalând cu 1.631.690,6822 de euro, la un curs de 4,8649 de lei pentru un euro, propus de Banca Națională a României pentru data de 22 decembrie 2020.
 
Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț.
 
În Secțiunea Document, puteți consulta anunțul publicat cu privire la această procedură.
 
Citește și:

ABADL:
Operatorii de plajă care au contracte de închiriere pe sectoarele din Năvodari și Mamaia, invitați pe teren

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii